61061.jpg

Är ni årets Skola i rörelse?

12.11.2017 kl. 13:47
Inför 2018 års idrottsgala har en ny priskategori infört, Årets Skola i rörelse. I den kan delta alla skolor som är en del av projektet Skolan i rörelse.

Varje år arrangerar Finlands Svenska Idrott en Idrottsgala, som nästa år går av stapeln den 3 februari 2018. Under galan premieras idrottare, föreningar och tränare som under året utmärkt sig genom olika insatser och prestationer.

Inför galan 2018 har införts en ny priskategori, Årets Skola i rörelse. Här vill vi lyfta fram alla aktiva skolor som på olika sätt ökat den fysiska aktiviteten i skolan. För att vara med och tävla om utmärkelsen som Årets Skola i rörelse behöver ni göra en film, på 30-60 sekunder som visar hur skolan aktiverar eleverna. Det kan bl.a. vara vad gör ni under rasterna, hur era era lektioner ser ut, eller nya idéer på hur ni lyckats skapa rörelseglädje i just er skola. 

Vinnaren av Årets Skola i rörelse mottar en värdecheck på 500 €. Vill din skola vara med skall ni skicka din er skolas video till oss senast den 14 januari 2018 till info@idrottsgalan.fi

En prisjury bestående av styrgruppen för Skolan i rörelse på Finlands Svenska Idrott utser vinnaren.